SAKU-stars huiveja ja eka macramee

Jaahans, uusi vuosi ja uudet hommat. Osuuskunnan hommiin siis. Pääsin auttamaan tovereitani huivi peijaisissa. Niiiden on tarkoitus mennä koulullamme pidettävään SAKUstars-kilpailun staff-porukalle. Saskyn värejä mukaillen teimme ne pinkistä ja kirkkaan sinisestä kankaasta. Huivien tarkoitus on erottaa henkilökunta muusta väestä. 2 eri kokoista kolmiota ja 1 suunnikkaan mallinen huivi tuli tehtäväksi. Leikkasimme (ei tarkkoja mittoja) palat ja hurauttelimme saumurilla reunat. Jopa niinkin tehokkaasti, että yksi saumurikin väsyi kesken kaiken 😄 Mutta kunnialla loppuun asti päästiin jo parissa päivässä. Sitten vielä nätisti valmiit huivit pinoon ja se oli sitten siinnä.



Ylimääräiset langanpätkät naps ja pinoihin.

Sain myös aikaiseksi tehdä laskun ruokalistoistani. Osuuskunnalla on kätevä exel pohjainen lasku ohjelma. Sinne saa tallennnettua itselle eri asiakkaiden tarvittavat tiedot laskunpohjia ajatellen, sekä alv% ym pystyy siellä kätevästi laskeskelemaan.

Huomenna saan uuden työtehtävän opettajaltani. Hänelle olisi tarkoitus ommella verhot, todennäköisesti purjerengasverhot. Sellaisia en olekkaan ikinä ommellut, joten kiva päästä aina kokeilemaan uusia juttuja. Hmm.. ehkäpä täytyy vähän tutustua ennakkoon sen ompelu vaiheisiin!

Innostuin myös macrameiden solmeilusta saatuani hyvän ideakuvan ystävältäni. Siinä kisuli köllötteli macramee riippupedissä. Jostain kumman syystä, neljän katin omistajana, se alkoi innostamaan. Hetken eri videoita netistä selattuani totesin ,että on parempi aloittaa pienestä seinävaatteesta :D
Ja sepäs olikin vaikeaa!! Koulusta löytyi sopiva puun karahka kepiksi ja lankoja/nyörejä pilvin pimein ompeluluokasta. En tiedä kuinka monta kertaa purin ja tein uudestaan, eikä aivot ymmärtäneet sittenkään! Otin työn kotiin ja sitä oli aivan pakko jatkaa pienen välipalan jälkeen. Kello kävi varmaan yhtätoista illalla, kunnes saatoin lopettaa ja olla "tyytyväinen" aikaansaannokseeni 😂
Kirjastoon laitoin yöllä varaukseen muutaman macramee kirjaan ja fasebookissa tietty äkkiä liittymään sellaiseen ryhmään.


Tätä pätkää tein valehtelematta n. 3h. Siis välillä purkamalla ja solmeilemalla.



En vieläkään ymmärrä miksi vasemman puolen yksi solmurivi on noin paljon luirumpi. Mutta siinä se eka macris on. 




Lanka on tämän näköistä. Ehkä ostan ensikerralla tähän tarkoitettua solmeilu narua, niin pääsen paremmin jyvälle. Toivottavasti!

Kommentit

Suositut tekstit