Macrameita ja pari powerpoint hommaa

Tällä viikolla ehdein tehdä Dyynille heidän kauan kaipaamansa lahjakorttipohjat, sekä pari mainos julkaisua facebookiin. Powerpoint on on niissä hommissa mun kaveri. Olisi mielenkiintoista nähdä mitä ohjelmia oikeat mainostoimistot käyttää tai miten he hinnoittelevat tuotteensa. Hmm..

Myös lahjaksi lupaamani macrame ↓ on jo annettu eteenpäin, eikä naru ollut mopparia, vaan jotain ohuempaa, ei niin jämäkkää, vaan löyhempää punottua. Minulle tuli naru ostoksilla hieman kiire, kun unohdin autoon laittaa parkkikiekon (taas) ja nappasin ekan sopivan värisen naruvyyhdin kätösiini, ei tullut onneksi uutta pikavoittoa. Viime kerralla olikin asia erikseen, silloin tuli hieman kalliimpi narun haku reissu...  Miten ihminen voi unohtaa 2 kertaa peräjälkeen samassa paikassa parkkikiekon. Pientä keskittymisongelmaa kenties? Heh.

Jämäkämmästä narusta näkyy paremmin solmut, sekä sitä on helpompi ja nopeampi käsitellä. Katselinkin instagramissa suomenlanka sivulla, että moppariin on tullut uusia värejä! Roosa,sinappi, viininpunainen ja sininen. Sinappi vois olla seuraavaksi hankintalistalla.








Löysin myös sattumalta kaipaamiani pyöreitä metallisia renkuloita askartelukaupasta, joihin halusin kokeilla TÄMÄN tyylisiä solmeilujuttuja. Ihan mahtavam näköisiä lampun varjostimina! Lähinnä koriste/tunnelmavalaisimiksi voisi käydä. Yritin metsästää netistä oikein näihin tarkoitettuja renkuloita, missä olisi paikka valmiina johto/polttimo hässäkälle, sekä kattoon kiinnitykselle omat kohdat. Täytyypi vielä tutkia lisää asiaa. Tosin kirppariltakin saattaisi sellaisia löytyä. Innostuksen huumassa kokeilin siis tällaisenkin tehdä.




Macrame chandelier




Toinen chandelier on jo aloitettu ja jäänyt kesken.. Koska kun aloin tekemään kuvioita, niin ne eivät menneet tasan. Olen vähän sellainen että tuumasta toimeen, ja laskelmat jää välillä tekemättä, vaikka se elämää kyllä helpottaisikin. Ja sekös harmitti, kun täytyi miettiä uusiksi homma ja työ jäi tankoon killumaan oman onnensa nojaan viikoksi pariksi. Ehkäpä kokeilenkin siihen tehdä lehtikuvioita kiemurtelemaan sinne tänne, niin ei tarvitse lisätä tai purkaa naruja. Propleema selvitetty.





Ja vielä tupsukorvikset, eikös ne oo nyt kovaa huutoa!



Korvispohjat on pyörinyt erinäisten askartelu tavaroiden seassa jo monta vuotta, ja nyt vasta löytyi käyttöä. Olen haaveillut jo hetken tupsukorvisten ostamisesta ja nyt ne sain. Tosin äidille meinas "vahingossa" jäädä nuo vaaleat korvikset korvaan, kun hän niitä testasi :D Täytyypi tehdä hälle omat.









Kommentit

  1. Nyt on selvästi mielen solmuja selätetty ja alkaa makrame-ideat kukkia, hienoa. Voisiko tätä tekniikkaa hyödyntää artesaanityössäkin? Asiakkaalle yksilöllinen seinävaate, joka myös akustoi?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit