vk 6

Sain kuin sainkin tehdyksi macrame verhon! Aikaa taisi mennä melkein kolmisen tuntia yhteensä. Ekan kahden tunnin jälkeen oli pakko huilia, kun olkapäät ja järki väsyi :) Tein sen aluksi ostamaani pyörötankoon, josta siirsin sen Ikealaiseen ohueen verhotankoon, joka jo minulla ennestään oli. Sijoituspaikaksi tuli kellarikerrokseen menevien rappujen pieni ikkuna, josta kissat pääsevät kätevästi verhon naruilla leikkimään :D
Kävin ostamassa myös lisää mopparia, tällä kertaa sammaleen vihreää, josta olisi tarkoitus tehdä lahjaksi pieni seinävaate.
Siskokin innostui näistä ja olisi valmis jo jotain ostamaankin, kunhan vaan tulee sopiva idea ja ajankohta. Tai no, ideoita ei kyllä puuttunut 🙋




Kuviosta tuli aikas lailla "mummomainen" 😄 Nooh, eipä talokaan ihan uusi ole!


Olen saanut myös tänä työssäoppi aikana hoitaa hieman Dyynin markkinointia, johon on kuulunut facebook päivitysten, lounaslistojen, erilaisten jaettavien mainosten sekä lahjakorttipohjien suunnittelua ja toteuttamista. Huomasin myös, että kannattaa vielä varmistaa aina ennen julkaisemista tms. asianomaisten hyväksyntä. Ettei tule väärinymmärryksiä puolin eikä toisin.

Tästä on hyvä taas jatkaa matkaa, kun on tekemisen meininki päällä, jei!









Kommentit

  1. Hieno verho. Nyt vaan tuotteistamaan ideaasi, että innokkaat ostajat pääsevät kanssasi kaupoille (mm. minä). Kiitos Satu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit